LESKOVČANI DOBILI GEJZIR NA GRADSKOM TRGU: Tokom radova pukla cev, voda šikljala pola sata, poplavljen ceo park
Foto: Južne vesti

haos

LESKOVČANI DOBILI GEJZIR NA GRADSKOM TRGU: Tokom radova pukla cev, voda šikljala pola sata, poplavljen ceo park

Srbija -

Danas se u centru Leskovca oko 15 sati stvorio pravi gejzir jer u toku radova na izgradnji centralnog gradskog trga pukla vodovodna cev. Poplavljen je obližnji park, a nadležni kažu da deo građana nema vodu i da će kvar biti otklonjen do sutra u 15 sati.

foto: Južne vesti

Voda i blato na sve strane, tako opisuju trenutnu situaciju u centru grada Leskovčani. U ograđenom delu, gde se trenuno radi Trg, pukla je vodovodna cev. Zasad se ne zna da li je neka od mašina probila cev.

foto: Južne vesti

- Voda je prskala na sve strane sigurno 20 minuta. Toliko je jak pritisak bio da je nosio kamenje. Neko od prolaznika je mogao da bude povređen. Sada ovuda ne može da se prođe od blata. Voda je čak stigla do drugog dela parka gde su novogodišnji ukrasi. - kažu navode Južne vesti izjave Leskovčana.

foto: Južne vesti

Gejzir se sada smirio, ali voda i dalje kulja iz napukle cevi. Iz Vodovoda odgovaraju da deo građana nema vodu i da će kvar biti popravljen do petka, 24. janura do 15 sati.

foto: Južne vesti

- Zbog havarije na vodovodnoj mreži u centru grada došlo je do prekida u vodosnabdevanju. Normalizacija se očekuje do petka, 24. januara u 15 sati - kažu u Vodovodu.

Vodu do sutra popodne neće imati stanovnici ulica Stojana Ljubića, deo oni koji su u Pana Đukića - od parka do Mlinske ulice i oni koji žive oko gradilišta.

(Kurir.rs/Južne vesti, B.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track