SNS U VRANJU PRVA PREDALA LISTU ZA LOKALNE IZBORE Gradonačelnik Milenković: Pokazali smo da znamo da upravljamo gradom
Foto: Kurir/ T.S.

izbori 2020

SNS U VRANJU PRVA PREDALA LISTU ZA LOKALNE IZBORE Gradonačelnik Milenković: Pokazali smo da znamo da upravljamo gradom

Srbija -

Vranjski naprednjaci predali su Gradskoj izbornoj komisiji listu kandidata za odbornike Skupštine grada sa 65 imena u petak u 11 časova. Listu je, kao ovlašćeni predlagač koalicije "Aleksandar Vučić - za našu decu" predao Slaviša Bulatović, predsednik Gradskog odbora SNS-a.

foto: Kurir/ T.S.

Gradska izborna komisija bi trebalo da u, zakonski propisanom roku, proglasi listu. Prvi na listi, aktuelni gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković, listu je nazvao "pobedničkom". On je u u izjavi za medije istakao da je lista sastavljena od uglednih, cenjenih i poštovanih ličnosti, lekara, profesora, poljoprivrednika i nestranačkih ličnosti, i čini je skoro 50 odsto novih ljudi u odnosu na listu iz 2016. godine.

"Ova lista treba da nastavi ono što smo započeli 2016. godine, a to je da vodimo Vranje u napredak, progres i noveperspektive. Pokazali smo u protekle četiri godine da znamo da upravljamo gradom, zatekli smo mnogo problema i počeli smo sistematski i sistematično da ih rešavamo ", rekao je Milenković.

foto: Kurir/ T.S.

On je istakao da je grad finansijski konsolidovan i da su rešeni mnogi kapitalni projekti, a da će se nastaviti sa ulaganjima. Gradonačelnik Vranja najavio je skoro otvaranje bioskopa i uručivanje ključeva od stanova za pripadnike službi bezbednosti.

"Glas za SNS i koaliciju „Aleksandar Vučić - za našu decu" je siguran glas za bolju budućnost Srbije, bolju budućnost Vranja i naše dece", poručio je Milenković.

(Kurir.rs/T.S./Foto: T.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track