Grad Niš dobio savremenu garažu sa 114 parking mesta, a očekuje se i smanjivanje saobraćajne gužve
Foto: Grad Niš

Otvorena garaža „Sinđelićev trg" u Nišu

Grad Niš dobio savremenu garažu sa 114 parking mesta, a očekuje se i smanjivanje saobraćajne gužve

Srbija -

Javna garaža „Sinđelićev trg" u Nišu otvorena je juče na istoimenoj lokaciji. Reč je o drugoj po redu javnoj garaži, a svečanom otvaranju prisustvovao je gradonačelnik Darko Bulatović i direktor JKP „Parking servis" Niš Dejan Dimitrijević sa saradnicima.

Nakon 20 godina postojanja same ideje o izgradnji javne garaže na ovoj lokaciji, JKP „Parking Servis" Niš je uspeo da ovu ideju oživi.

"Nakon šest meseci rada i angažovanja kako bi ovaj deo grada dobio savremenu garažu, koja će umnogome poboljšati uslove parkiranja u centralnoj gradskoj zoni, uspeli smo da ostvarimo postavljeni cilj i otpočnemo ovu godinu još jednim uspešno realizovanim projektom. Puštanjem u rad nove garaže smanjiće se i standardne saobraćajne gužve karakteristične za ovaj deo grada", rečeno je prilikom otvaranja.

foto: Grad Niš

Garaža koja se prostire na 3.307 kvadratnih metara, raspolaže sa 114 parking mesta, od kojih 6 namenjenih osobama sa invaliditetom. Parkiranje nije vremenski ograničeno, a naplaćivaće se 50 dinara po započetom satu, počev od današnjeg dana.

Javna garaža „Sinđelićev trg" biće otvorena 24 časa u nedelji.

foto: Grad Niš

Foto: Grad Niš

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track