POČELA DEZINFEKCIJA ULICA I OBJEKATA U LOZNICI: Još jedna mera u borbi sa epidemijom
Foto: Gradski štab

Gradski štab za vanredne situacije

POČELA DEZINFEKCIJA ULICA I OBJEKATA U LOZNICI: Još jedna mera u borbi sa epidemijom

Srbija -

Dezinfekcija javnih površina na kojima je veća frekvencija građana od juče je počela na području Grada Loznice kao još jedna od mera u borbi sa epidemijom virusa Covid – 19, saopšteno je danas iz lozničkog Gradskog štaba za vanredne situacije.

foto: Gradski štab

Juče i danas dezinfikovani su krug Opšte bolnice u Loznici, prostor ispred službe Hitne pomoći i apoteke Apotekarske ustanove Loznica koja se nalazi u zgradi Doma zdravlja ‘’Dr Milenko Marin“, prostorije Saobraćajne policijske stanice, Policijske stanice, vatrogasnog doma, graničnog prelaza Trbušnica, stanice pogranične policije, Osnovnog i Prekršajnog suda, Tužilaštva kao i svih bankomati koji se nalaze u užem gradskom jezgru. Dezinfekciju obavlja JKP ‘’Naš dom“ preparatima na bazi hlora dok preduzeće „Eko tim“ sredstvima na bazi hlora i alkohola to čini u unutrašnjim površinama objekata.

foto: Gradski štab

Prema rečima Dejana Stalovića, v.d. zamenika komandanta Gradskog štaba, pored centra Loznice dezinfikovane će biti i druge površine u Loznici, Banji Koviljači i Lešnici.

(Kurir.rs/T.Ilić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja