ZATVORENA PIJACA U LOZNICI, NASTAVAK DEZINFEKCIJE: Na groblju ne radi objekat za obrede, sahranjivanje uz određene mere
Foto: Kurir/T. Ilić

objekti unutar pijace nastavlju s radom

ZATVORENA PIJACA U LOZNICI, NASTAVAK DEZINFEKCIJE: Na groblju ne radi objekat za obrede, sahranjivanje uz određene mere

Srbija -

Od danas su u skladu sa preporukom Gradskog štaba za vanredne situacije zatvorene pijace na teritoriji Loznice pa do daljnjeg u gradu neće raditi zelena ni kvantaška pijaca kojima upravlja KJP "Naš dom".

Svi koji su jutros zatečeni na pijaci obavešteni su o novoj meri tako da više neće biti prodaje sa pijačnih tezgi, ali će radnje, mesare, ribarnice, pekare, apoteke i ostali objekti smešteni unutar pijace nastaviti sa radom. Iz preventivnih razloga i kvantaška pijaca prekida dalji rad.

foto: Kurir/T. Ilić

Na gradskom groblju je zatvoren objekat za obrede, a služba sahranjivanja radi uz određene mere dezinfekcije.

Prema današnjim informacijama Gradskog štaba za vanredne situacije nastavljeno je dezinfikovanje javnih površina i prostora u preduzećima i ustanovama pa je to danas učinjeno u Omladinskom centru gde je smešten pozivni centar, prostorijama komunalne milicije kao i zgradi Poreske uprave i Uprave za javni trezor.

foto: Kurir/T. Ilić

Tokom sutrašnjeg dana ekipe će dezinfekciju obaviti u Banji Koviljači i Lešnici gde će biti obuhvaćeni svi bankomati, ulazi u apoteke kao i prostor ispred pošte. Odmah po proglašenju vanrednog stanja u Loznici je formiran pozivni centar koji je do sada primio 478 poziva, a volonteri su na teren izašli 102 puta.

U Loznici su uz odgovarajuća upozorenja ipostavljanje žutih traka zatvorena igrališta i parkovi, a iz Gradskog štaba apeluju na Lozničane da poštuju donete preporuke i naredbe i da ostanu kod kuće.

(Kurir.rs/T.Ilić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track