Nakon javnih površina i TAXI vozila, Sombor i ugostiteljima omogućio besplatnu dezinfekciju
Foto: Sombor

Nakon javnih površina i TAXI vozila, Sombor i ugostiteljima omogućio besplatnu dezinfekciju

Srbija -

U okviru pojačane dezinfekcije, s ciljem sprečavanja zaraze korona virusom, Grad Sombor od danas je uveo i besplatnu dezinfekciju ugostiteljskih objekata, kako bi svi objekti bili spremni za rad čim se za to stvore adekvatni uslovi.

foto: Sombor

Nakon uvođenja vanrednog stanja u Republici Srbiji, Grad Sombor preduzeo je niz preventivnih mera, u cilju sprečavanja širenja zaraze korona virusom.

Jednu od ovih mera predstavlja pojačana dezinfekcija javnih i radnih površina na teritoriji Grada Sombora. Pored ove mere, uvedena je i mera besplatne dezinfekcije taxi vozila i podele dezinfekcijonog sredstva taxi udruženjima, a od danas novu meru predstavlja i čišćenje svih javnih prostora kafića, restorana i tržnih centara koji su od pre nekoliko dana zatvoreni. Ove dodatne mere omogućiće da, kada ovi objekti budu ponovo stavljeni u funkciju, ispunjavaju sve uslove za obavljanje delatnosti, rekla je Dušanka Golubović, gradonačelnica Sombora.

1 / 7 Foto: Sombor

Golubović je pozvala sve ugostitelje sa teritorije Grada Sombora da se jave na broj telefona 066/833-1118, kako bi prijavili svoj objekat i dobili uslugu besplatne dezinfekcije.

(Sombor)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track