Najnovije vesti

SLAVKU NE MOGU NIŠTA SNEG I MEĆAVA Obradovao samohranog oca i njegove 4 ćerke: Puno mi je srce kad vidim osmehe ove dece
Foto: RINA

humanost i solidarnost u čačku

SLAVKU NE MOGU NIŠTA SNEG I MEĆAVA Obradovao samohranog oca i njegove 4 ćerke: Puno mi je srce kad vidim osmehe ove dece

Srbija

Koliko smo humani i solidarni najbolje se vidi u situacijama poput ove. Stariji građani su nemoćni, ali i samohrani roditelji.

Slavko Savković pokrenuo je jedinstvenu akciju kako bi pomogao i jednima i drugima i po snegu i mećavi uputio se do sela Rajac, podno planine Jelice kako bi osnovne životne namirnice odneo Zoranu Tutunoviću koji sam odgaja četiri kćerke.

foto: RINA

- Meni je puno srce kada vidim osmeh na licima ove dece, puno mi je srce kada mogu nekome da pružim ruku kada mu je potrebna. Ovim putem apelujem na sve sugrađane koji su u mogućnosti da svojim malim prigodnim prilogom pomažu svima kojima je pomoć potrebna. Ako se ne udružimo da ovako pomažaemo jedni drugima, mislim da nam nikada neće biti bolje - rekao je Slavko za RINU.

foto: RINA

Zoran je otac Marije (12), Anđelije(10), Stojke(8) i Milice (6). Trudi se da bude odgovoran roditelj i da svojim radom obezbedi svojoj deci ono što im treba. Ne žali se i nije tražio pomoć, ali ga je Slavkov gest mnogo obradovao.

foto: RINA

- Iako je naš život borba, trudim se da radim i zaradim, posebno jer je najmlađa Milica dete sa posebnim potrebama, dete koje je bilo slepo, koje nije hodalo, to smo sve prevazišli uz pomoć dobrih ljudi. Međutim, svaka tri meseca odlazi na stimulacije vida u Novi Sad očna klinika i sve se to plaća - rekao je Zoran.

Želja samohranog oca u ovom vanrednom stanju je da ih posluži duševno i telesno zdravlje. I naravno da sve ovo prođe da se nastavi život u nekoj lepšoj budućnosti.

(Kurir.rs/RINA)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...