DEDA RALA NAPUNIO STOTKU, ALI OD SLAVLJA NIŠTA: Zbog korone i vanrednog stanja, velika proslava dogodine za 101!
Foto: Facebook Printscreen, Rade Gumeni Radosavljević

Vek dočekao u samoizolaciji

DEDA RALA NAPUNIO STOTKU, ALI OD SLAVLJA NIŠTA: Zbog korone i vanrednog stanja, velika proslava dogodine za 101!

Srbija -

DESPOTOVAC - Radomir Ivanović zvani Rala, iz Medveđe kod Despotovca, proslavio je stoti rođendan u - samoizolaciji. Njegov unuk Miroslav Nešić, koji sa suprugom Bojanom već petnaestak godina brine o njemu, planirao je da napravi veliko slavlje, ali nije mogao zbog vanrednog stanja.

Deka Rala je, ipak, dobio rođendansku tortu sa svećicama, ali zbog izostanka gostiju nije bio previše raspoložen za priču, pišu Novosti.

- Sav se spetlja kada vidi nova lica. Još kad ugleda sve te zaštitne maske... Brinemo o njemu, jer nema dece, a njegov rođendan proslavljamo godinama. U početku je negodovao što se "sigramo s njegovim godinama", ali je kasnije to prihvatio, jer je voleo što se rodbina okuplja. Kada je napunio 90 godina, imali smo pedesetak gostiju, angažovali smo čak i muzičare, pa je bilo baš veselo. Svi su godinama prepričavali kako su se tada lepo proveli - kaže Ralin unuk Miroslav. - Deka je uvek bio disciplinovan i u svemu umeren. Jeo je malo, spavao na vreme, nikada nije pušio, pio je, ali se nije opijao, niti je, bar po njegovoj priči, ljubio druge žene osim svoje.

(Kurir.rs/Večernje novosti)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track