opaaa! kod kuće je najlepše, a uz muziku vreme brže prolazi

OVO JE NAJVESELIJA KUĆA U SRBIJI Harmonikašu zbog korone otkazane svirke ali tu je tatina ćera! Kako samo peva HIT-VIDEO

Srbija -

JAGODINA - I pored toga što se svi žale kako zbog koronavirusa moraju da sede kod kuće, ova izolacija definitivno ima i dobre strane. Pošto većina očeva sada ne radi, konačno su u svojim domovima, a majke imaju više vremena za svoju decu.

Šestogodišnja Darija Đorđević iz Jagodine sada je dočekala svojih pet minuta.

„Žao mi je što ne idem u školu, i ne viđam svoje drugare. Međutim, presrećna sam što je tata sada stalno kući i provodimo puno vremena zajedno, kao nikad pre“, kaže ova devojčica.

foto: RINA

Darijin tata Zvezdan je muzičar, svira harmonku i ima svoj orkestar. Zbog korone sve tezge su otkazane, tako da se sada muzicira sa svojom kćerkom.

foto: RINA

„Nikad se ovoliko muzike nije čulo iz našeg doma. Dok ja sviram, Darija peva i tako uveseljavamo ostale ukućane, ali i komšiluk. Samo da smo zdravi i veseli“, rekao je Zvezdan, domaćin porodice Đorđević.

foto: RINA

Kad čujete kakao malena Darija peva sa tatom, nema sumnje da i bilo ko od nas ovu izolaciju može okrenuti u svoju korist.

(Kurir.rs/RINA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track