BAŠTA U NOVOM PAZARU POSLE REAKCIJE POLICIJE POTPUNO PRAZNA! Zukorlić: Nije moj, evo čiji je restoran
Foto: Z.Š.

U SUBOTU NEMA NIKOG

BAŠTA U NOVOM PAZARU POSLE REAKCIJE POLICIJE POTPUNO PRAZNA! Zukorlić: Nije moj, evo čiji je restoran

Srbija -

NOVI PAZAR: Restoran "Gazija" u centru Novog Pazara danas prazan, policija upozorila vlasnike da sklone stolove i stolice sa terase lokala

Novi Pazar. - Rostoran u strogom centru Novog Pazara koji je u petak bio pun gostiju uprkos naredbi Vlade Srbije o zatvaranju svih ugostiteljskih objekata, danas je potpuno prazan.

Kako "Kurir" saznaje, pošto su se u medijima pojavile fotografije i informacije da na terasi lokala ima gostiju, na lice mesta je izašla policija, ali prijava nije pisana pošto u vreme kada su do restorana došli policajci na terasi nije bilo gostiju.

foto: Z.Š.

Policija je po našim saznanjima upozorila vlasnika lokala da sa terase ukloni stolove i stolice kako gosti ne bi mogli da se okupljaju pa je lokal danas bio prazan.

Inače, na tvrdnje prenete na jednoj novopzaraskoj Fejsbuk stranici da je restoran u vlasništvu Muamera Zukorlića, ubrzo je reagovao i sam Zukorlić tvrdnjom da on nije vlasnik tog lokala.

"Restoran je vlasništvo Esada Nurovića što se može utvrditi u registarskoj dokumentaciji, kome je tokom dana od strane gradske vlasti upućena inspekcija, jer su pojedini građani primećeni na terasi tog restorana. Ovaj restoran od uvođena vanrednog stanja poštuje sve propisane mere i ni danas, kao ni prethodnih dana, nije vršio bilo kakve ugostiteljske usluge. Sa objavljene fotografije se jasno vidi da su građani ispred sebe imali piće u kartonskim čašama, što ukazuje na to da su bili usluženi na susednim kioscima ili kafićima sa šalterskom uslugom, čime su napravili problem vlasniku ovog restorana, navodi se u dopisu koji je Zukorlić poslao redakciji "Kurira".

Z.Š.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track