SMEDEREVCI KRENULI NA SAHRANU NA KOSMET PA POHAPŠENI: 19 prekršilo policijski čas na teritoriji Vranja
Foto: T.S.

vanredno stanje zbog korone

SMEDEREVCI KRENULI NA SAHRANU NA KOSMET PA POHAPŠENI: 19 prekršilo policijski čas na teritoriji Vranja

Srbija -

Zbog kršenja policijskog časa prethodnog vikenda, Prekršajni sud u Vranju je postupao u 19 slučajeva, po zahtevima za pokretanje prekršajnog postupka koji su podneti od strane Policijske uprave u Vranju, saopšteno je iz Prekršajnog suda.

Meru zabrane kretanja na javnom mestu za starije od 65 godina u Vranju je tokom vikenda prekršilo pet građana i oni su kažnjeni novčanom kaznom od po 50.000 dinara.

Prema navodima Prekršajnog suda, više lica je prekršilo meru zabrane kretanja u vreme policijskog časa, radnim danima od 17 do 5 sati narednog dana i vikendom, subotom od 13 sati do 5 sati u ponedeljak.

“Postupano je u 14 predmeta u kojima su 14 lica kažnjena novčanom kaznom u iznosu od po 50.000 dinara. Dva lica su kažnjena sa teritorije opštine Bujanovac, dva lica sa teritorije Vladičin Han, tri lica sa teritorije grada Smedereva, jedno lice sa teritorije opštine Surdulica i11 lica sa teritorije grada Vranja”, stoji u saopštenju koje je potpisao predsednika Prekršajnog suda u Vranju, Dragan Stanković.

Prema nezvaničnim saznanjima Kurira tri lica koja su kažnjena sa teritorije Smedereva, prekršila su meru zabrane kretanja u vreme policijskog časa, kada su krenuli na Kosovo i Metohiju na sahranu jednog od članova familije. Zaustavljeni su na ulazu u Bujanovac i potom kažnjeni.

(Kurir.rs/T.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja