NEOBIČNA LJUBAV U DOBA KORONE: Venčali se bez svatova i muzike, s maskama na licu!
Prvi poljubac pod maskama... Nemanja i Milena, Foto: Privatna Arhiva

PRELEPA PRIČA IZ ŠAPCA

NEOBIČNA LJUBAV U DOBA KORONE: Venčali se bez svatova i muzike, s maskama na licu!

Srbija -

Nemanja (25) i Milena Šobić (24) sudbonosno „da“ izgovorili u prisustvu samo kumova

Da je prava ljubav jača od svega i da joj ništa ne može stati na put, pa čak ni smrtonosni virus, dokazali su Nemanja (25) i Milena Šobić (24), koji su u sredu, s maskama na licu, bez roditelja i svatova, stali pred matičara u Šapcu i zakleli se na večnu vernost.

Mladenci, koji uskoro očekuju prinovu, kažu za Kurir da je sam čin venčanja, bez obzira na to što su potpuno drugačije zamišljali svoju svadbu, bio romantičan i da nikad neće zaboraviti taj dan.

- Na svadbi smo bili samo mi i kumovi. Kad smo ušli, nismo se pozdravili s matičarkom. Potpisali smo se u matičnu knjigu, a onda se poljubili s maskama na licu. Matičarka nam je rekla da je ovo istorijski događaj koji ćemo prepričavati celog života - priča za Kurir Nemanja.

Nezaboravan dan...   Mladenci s kumom
Nezaboravan dan... Mladenci s kumomfoto: Privatna Arhiva

Milena priznaje da nije tako zamišljala svoje venčanje, svadba je trebalo da bude pravo veselje - sa 400 zvanica, muzikom, običajima. A izabrala je i venčanicu. - Svadbu smo planirali godinu dana. Prvobitno je zakazana za 26. april, ali desila se korona. Odluku da se ove nedelje venčamo doneli smo jer nismo sigurni šta će biti 26. aprila, da li će biti policijski čas od 24 sata. Uprkos svemu, ceremonija je bila prelepa na svoj način i svakako jedinstvena - kaže Milena, koja će uskoro roditi dečaka.

Nije bilo ni bacanja bidermajera, mladenci su se pozdravili s kumovima i otišli kući na ručak i tortu, koju je napravila Nemanjina mama.

Kurir.rs/ R. Kantar Foto: privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja