JOŠ JEDAN SLUČAJ KORONE: U Kraljevu 12 zaraženih, u Raškom okrugu 29
Foto: J.S.

STANJE STABILNO

JOŠ JEDAN SLUČAJ KORONE: U Kraljevu 12 zaraženih, u Raškom okrugu 29

Srbija -

Epidemiološka situacija na teritoriji grada Kraljeva je izmenjena u odnosu na prethodni dan i na teritoriji grada Kraljeva je evidentirana još jedna novoobolela osoba, tako da je do sada ukupno 12 pozitivnih na virus Covid-19.

"Zavod za javno zdravlje Kraljevo, osim za grad Kraljevo, zadužen je i za teritorije opština Raška i Vrnjačka Banja, na kojima je registrovano ukupno 17 zaraženih lica, i to: 14 u Raški i tri u Vrnjačkoj Banji. Danas se na testiranje u Veterinarski specijalistički institut šalje 44 uzorka iz Kraljeva, osam iz opštine Raška i jedan iz opštine Vrnjačka Banja, a rezultati se očekuju u toku sutrašnjeg dana", saopštio je u petak Štab za vanredne situacije Grada Kraljeva.

Kako se navodi u saopštenju, zabrana kretanja na teritoriji grada Kraljeva je protekla bez problema, protiv tri osobe je podneta prekršajna prijava zbog kršenja zabrane kretanja, dok nije bilo slučajeva kršenja mere samoizolacije.

U delu Raškog okruga koji pokriva Zavod za javno zdravlje do danas je registrovano ukupno 29 pozitivnih pacijenata: 12 u Kraljevu, 14 u Raški i 3 u Vrnjačkoj Banji.

J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track