POČEO SA RADOM OSNOVNI SUD U VRANJU: Bio zatvoren nakon što se jedan zaposleni inficirao koronom
Foto: T.S.

vraćanje u rad

POČEO SA RADOM OSNOVNI SUD U VRANJU: Bio zatvoren nakon što se jedan zaposleni inficirao koronom

Srbija -

Osnovni sudu Vranju od ponedeljka 13. aprila počinje ponovo sa radom, saopštavaju iz ove institucije. Sud će poslove obavlјati po rasporedu rada u uslovima vanrednog stanja.

“Rad suda će se odvijati na osnovu uputstva za rad Osnovnog suda u Vranju za vreme vanrednog stanja, koje je doneto od strane vf predsednika suda 17. marta 2020.godine, a na osnovu preporuke za rad sudova i javnih tužilaštava za vreme vanrednog stanja proglašenog 15. marta 2020.godine od strane ministra pravde i čl.3.Sudskog poslovnika. Ovo uputstvo je objavljeno na zvaničnoj internet stranici Osnovnog suda u Vranja”, saopšteno je iz Osnovnog suda u Vranju.

Osnovni sud u Vranju zatvoren je 18. marta kada je potvrđeno da je jedan od sudija inficiran koronavirusom. Sud je zatvoren, a zaposleni su stavljeni u kućnu izolaciju. U dva navrata izvršena je dezinfekcija zgrade Osnovnog suda od strane Zavoda za javno zdravlje u Vranju.

Sudija iz Vranja kod koga je potvrđeno prisustvo virusa COVID-19 prvi je oboleli u ovom gradu .Virusom korona inficiran je na putovanju u Češkoj. (Kurir.rs/T.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track