OVO JE HIT-TVIT O KOM PRIČA LOZNICA: Preračunala se, ofarbala više jaja za Vaskrs pa ostala kratka za tortu!
Foto: Shutterstock, Printscreen

Za vreme najdužeg policijskog časa u Loznici

OVO JE HIT-TVIT O KOM PRIČA LOZNICA: Preračunala se, ofarbala više jaja za Vaskrs pa ostala kratka za tortu!

Srbija -

LOZNICA - Nesvakidašnju priču podelila je na svom tviter profilu jedna Lozničanka koja se našla u velikoj ‘’nevolji’’, ali se za pomoć obratila policiji i rešila problem.

foto: Twitter Printscreen

Ona je uoči Vaskrsa nabavila jaja, ali se prilikom farbanja preračunala čime raspolaže i dovela se u, naizgled, bezizlaznu situaciju. Zbog policijskog časa nije mogla iz kuće, a deca su očekivala obećanu tortu za praznik.

Kako je napisala, pošto je ofarbala sva jaja shvatila je da nije ostavila 12 komada za tortu, i tada je rešila da se za pomoć obrati policiji. Šta je dalje bilo piše na njenom tviteru.

foto: Twitter Printscreen

- Pozovem MUP u Loznici da vidim mogu li da izađem 500 metara od kuće da pozajmim od drugarice. Posle obostranog zacenjivanja od smeha, mog ubeđivanja da veći problem od ovog mog trenutno ne postoji, da četvoro dece čeka tortu za Uskrs i da sam gotova ako je ne bude, policajka mi je rekla da postoje dve opcije. Prva je da sačekam mrak i na svoj rizik probam da se provučem do drugarice i uzmem jaja, ili ako mi nije kasno da sačekam da ona završi smenu u 19 sati pa će mi ih rado doneti. I carica je zaista to uradila. Otišla je do moje drugarice i donela mi jaja za tortu - piše zadovoljno tviterašica iz Loznice.

foto: Shutterstock

Njena objava naišla je na mnogo pozitivnih komentara, a i drugi su navodili primere kada im se policija našla pri ruci da im donese lekove iz apoteke, ili učini nešto drugo u vreme policijskog časa kada nisu mogli da izađu iz svojih domova. Možda je Lozničanka prosto imala sreće da naiđe na žensku solidarnost, ali je svakako njeno iskustvo lepa priča u ova teška vremena.

(Kurir.rs/T.Ilić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja