SNS: Obradoviću pandemija saveznik u borbi protiv Vučića
Foto: Printscreen

cilj im je da se dočepaju vlasti

SNS: Obradoviću pandemija saveznik u borbi protiv Vučića

Srbija -

Šef odborničke grupe SNS u Beogradu Aleksandar Mirković ocenio je danas da se kampanja "marioneta" Dragana Đilasa, Boška Obradovića i Sergeja Trifunovića, nastavlja i da oni pandemiju korona virusa vide kao saveznika u borbi protiv Aleksandra Vučića.

Njihov cilj je, ocenjuje Mirković, da se dočepaju vlasti bez podrške građana.

Komentarišući Obradovićevo saopštenje da izbore treba održati na jesen, a do tada oformiti prelaznu vladu, Mirković kaže da elementarno nepoznavanje zakona i Ustava za Obradovića nije ništa novo, ali da je evidentna i potreba da dođe na vlast bez izbora i podrške građana, što ga dovodi u poziciju "da se blamira svojim budalaštinama".

On navodi i da nije jasno zašto se Obradović zanima za izbore kada je bio najglasniji u pozivanju na bojkot i da je "sva prilika da je umislio da mu je korona poslednja šansa da nekako opstane u političkom životu".

Mirković ocenjuje i da Sergej Trifunović ostavlja prostor za izlazak na izbore, koji bi mu, kako kaže Mirković, doneli otrežnjenje i završili političku karijeru.

On zaključuje da je pobeda nad koronom sve bliža i da je dokazala da narod samo ujedinjen može sve, bez ozbira na, kako ističe, to što su Đilas i njegovi poltroni "pokušali da lažima i mržnjom lično profitiraju, ali i izazovu haos u kome bi se oni najbolje snašli".

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track