NAJDUŽI POLICIJSKI ČAS U VRANJU: 30 kažnjeno zbog kršenja mera
Foto: T.S.

Prekršajni sud u Vranju

NAJDUŽI POLICIJSKI ČAS U VRANJU: 30 kažnjeno zbog kršenja mera

Srbija -

Prekršajni sud u Vranju je za vreme trajanja najdužag policijskog časa u zemlji, postupao po zahtevima za pokretanje prekršajnog postupka koje je podnela Policijska uprava u tom gradu u 30 predmeta.

Od petka, 17. aprila od 17 sati do, utorka, 21. aprila do 5 sati, Prekršajni sud u Vranju za kršenje policijskog časa kretanje na javnom mestu izvan domaćinstva, kuće ili stana lica sa navršenih 70 godina života u naseljenom mestu do 5.000 stanovnika postupao je u jednom predmetu i izrekao novčanu kaznu od 30.000 dinara. Kažnjeno lice je sa područja opštine Bosilegrad.

U dva predmeta postupano je Za kršenje policijskog časa, kretanje na javnom mestu izvan domaćinstva, kuće ili stana lica sa navršenih 65 godina života u naseljenom mestu preko 5.000 stanovnika i izrečene su novčane kazne od po 50.000 dinara, a lica su sa teritorije grada Vranja i opštine Surdulica. Za kršenje policijskog časa u trajanju od 84 sata i kretanje u tom periodu na javnom mestu van objekta za stanovanje, stana ili kuće postupano je u 27 predmeta u kojima je isto toliko lica novčano kažnjeno sa po 50.000 dinara, dva lica sa po 70.000 dinara i jedno sa 30.000 dinara.

(Kurir.rs/T.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track