SRAMOTA U LOZNICI! Gađaju radnike čistoće s prozora flašama punim vode
Foto: T.Ilič

za svaku osudu

SRAMOTA U LOZNICI! Gađaju radnike čistoće s prozora flašama punim vode

Srbija -

Radnici lozničkog KJP ‘’Naš dom’’ i tokom vanrednog stanja redovno obavljaju svoje poslove, a pogotovo iz sektora gradske čistoće koji redovno odnose komunalni otpad. To što oni rade neki njihovi sugrađani ne da samo ne cene nego se još bahato ponašaju i iz stanova ih gađaju plastičnim flašama punim vode.

Da se to do događa potvrdili su u preduzeću gde kažu da su izuzetno razočarani ponašanjem pojedinaca koji sede u svojim domovima i ne poštuju rad ljudi koji i dok traje epidemija koronavirusa redovno obavljaju svoj, nimalo lak, posao.

- Stvarno je tužno da naši radnici dok prazne kontejnere budu nekome na meti i treba da strepe hoće li ih pogoditi neka PVC flaša puna vode bačena sa terase, ili kroz prozor neke višespratnice. Ovih dana to se dogodilo u naselju Lamele, a naši radnici videli su sa kog prozora su gađani. Posada kamiona koja je to veče radila o tom slučaju je dala izjavu u lozničkoj policiji i iz preduzeća ćemo tražiti izveštaj nadležnih šta je tim povodom učinjeno. Takvo ponašanje nekih, na svu sreću malobrojnih stanara, je ne samo nekulturno nego i opasno jer uopšte nije bezazleno ako nekoga sa te visine pogodi takav predmet – kažu iz ‘’Našeg doma’’ apelujući na građane da osude ovakvo nehumano ponašanje pojedinaca i podrže komunalne radnike koji u složenim uslovima maksimalno odgovorno obavljaju svoj posao.

U ‘’Našem domu’’ kažu da se događalo i ranije da njihovi radnici dok u večernjim satima prazne kontejnere budu gađani flašama i sličnim predmetima, ali da posebno iritira što se to čini u vreme vanrednog stanja kada bi trebalo pokazati solidarnost i podržati svakoga ko radi rizikujući svoje zdravlje.

T.Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track