DOBRE VESTI SA KOSMETA: U srpskim sredinama za 24 sata više izlečenih nego obolelih od korone
Foto: Kurir/Z.Š.

do danas je ukupno obolelo 97 osoba

DOBRE VESTI SA KOSMETA: U srpskim sredinama za 24 sata više izlečenih nego obolelih od korone

Srbija -

U srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji u poslednja 24 časa registrovan je jedan novozaraženi koronavirusom, radi se o osobi sa područja opštine Zubin Potok, dok je u isto vreme izlečeno pet pacijenata, saopšteno je danas iz Kriznog štaba u Severnoj Mitrovici.

U izveštaju se precizira da su tokom prethodnog dana izlečeni po jedan pacijent sa područja opština Zubin Potok, Zvečan, Leposavić i dva pacijenta iz Severne Mitrovice, prenosi Kosovo onlajn.

U srpskim sredinama na Kosovu do danas je ukupno obolelo 97 osoba, osam je preminulo od posledica virusa kovid-19, dok je više od polovine, njih 52, izlečeno.

U Severnoj Mitrovici do sada je zaraženo 38 ljudi, 19 je izlečeno, a dva lica su preminula. U Zvečanu je zaraženo 23, 17 je izlečeno, a jedna osoba je preminula, u Zubinom Potoku je zaražena 21 osoba, 10 je izlečeno, a preminulo je jedno lice. U Leposaviću je zaraženo 15 osoba, šest je izlečeno, a četiri su preminula, navodi se u izveštaju.

U Kliničko-bolničkom centru u Severnoj Mitrovici leči se deset pacijenata, u Studentskom domu u ovom gradu nalaze se 23 zaražena, na lečenju u Kliničkom centru u Kragujevcu i u Kliničko-bolničkom centru “Dragiša Mišović” u Beogradu hospitalizovana su po dva pacijenta sa Kosova.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja