Fudbaler Miloš Kosanović donirao rodnom Somboru preko million dinara
Foto: Promo

Fudbaler Miloš Kosanović donirao rodnom Somboru preko million dinara

Srbija -

Među društveno odgovornim pojedincima tokom vanrednog stanja našao se i fudbaler Miloš Kosanović koji je svom rodnom gradu Somboru donirao sredstva u iznosu od 9.000,00 evra, za pomoć medicinskim ustanovama i njegovom rodnom mestu Čonoplji u borbi protiv pandemije izazvane Korona virusom. S tim u vezi, danas su podeljeni paketi humanitarne pomoći socijalno ugroženim Čonopljancima, a ostatak sredstava usmeren je na nabavku opreme za Opštu bolnicu i Dom zdravlja.

1 / 4 Foto: Promo

Gradonačelnica Sombora, Dušanka Golubović, prilikom podele paketa socijalno ugroženim Čonopljancima izrazila je zahvalnost, kako Milošu Kosanoviću, tako i svim ostalim društveno odgovornim pojedincima i kompanijama, a koji potvrđuju da je ovaj grad, osim velikih imena iz sveta sporta, nauke i umetnosti, iznedrio i veliki broj humanih ljudi.

- Podela humanitarnih paketa u Čonoplji organizovana je od strane Civilne službe Grada Sombora. U pitanju je donacija Miloša Kosanovića, fudbalera koji živi i bavi se fudbalom u Ujedinjenim Arapskim Emiratima trenutno, ali nije zaboravio svoj rodni grad, kome je u vreme epidemije izazvane Korona virusom donirao iznos od oko million dinara, rekla je gradonačelnica Golubović i dodala:

- Najveći deo sredstava upotrebljen za kupovinu opreme Opštoj bolnici u Somboru, delimično je opremljena i Covid ambulanta pri Domu zdravlja, a ostatak iznosa upotrebljen je za dodelu humanitarnih paketa socijalno ugroženim Čonopljancima.

Dodela humanitarnih paketa socijalno ugroženim meštanima u Čonoplji vršena je po spisku Centra za socijalni rad.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track