Najnovije vesti

MORAVIČKI OKRUG: Još 7 novozaraženih, 1 pacijent na respiratoru
Foto: RINA

virus potvrđen kod ukupno 145 osoba

MORAVIČKI OKRUG: Još 7 novozaraženih, 1 pacijent na respiratoru

Srbija

Tokom prethodnog dana registrovano je sedam novozaraženih pacijenata, četiri iz Čačka, dva iz Gornjeg Milanovca i jedan iz Ivanjice.

Na području Moravičkog okruga korona virus je potvrđen kod ukupno 145 osoba - 88 iz Čačka, 49 iz Gornjeg Milanovca, pet iz Lučana i tri iz Ivanjice.

- Tokom prethodnog dana u Opštoj bolnici je od 15 pregleda u prijemno-trijažnoj ambulanti bilo pet prijema, jedan pacijent je otpušten kao izlečen, jedan je premešten na drugo odeljenje, a jedan bolesnik je priključen na respirator. Na infektivnom odeljenju hospitalizovano je 18 bolesnika - rekao je dr Mihailo Luković, šef Radnog tima.

U ambulanti Ljubić bile su tri osobe sa povišenom temperaturom, u izolacionoj sobi Doma zdravlja dva, a Hitna pomoć pregledala je jednu osobu, što je ukupno šest sa povišenom temperaturom. U privremenoj bolnici „plava hala“ u Atenici bilo 17 pozitivnih lica na korona virus.

Prema izveštajima Republičkog fonda zdravstvenog osiguranja, na teritoriji Čačka je 14 izlečenih od COVID-19, u Gornjem Milanovcu 16.

(Kurir.rs/RINA)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...