ZLATIBORSKI OKRUG: Nema novoobolelih, najviše izlečenih u Užicu
Foto: RINA

ukupno 142 potvrđena slučaja infekcije

ZLATIBORSKI OKRUG: Nema novoobolelih, najviše izlečenih u Užicu

Srbija -

U poslednja 24 sata sa područja Zlatiborskog okruga testirano je 116 osoba, od kojih nijedna nije pozitivna na virus korona. Od početka epidemije do danas testirane su 1.584 osobe i Zlatiborski okrug ima ukupno 142 potvrđena slučaja infekcije.

Zavod za javno zdravlje Užice saopštio je da posle skoro mesec i po od prvih potvđenih slučajeva u Zlatiborskom okrugu nema nijedan novi pozitivan slučaj na Kovid-19.

Najveći broj obolelih i izlečenih u Zlatiborskom okrugu beleži Užice -zaraženih 41 i 20 oporavljenih. Sledi Bajina Bašta sa 27 pozitivnih i 12 izlečenih pacijenata, a Arilje ima 19 potvrđenih slučajeva i šest izlečenih. Požega ima 13 obolelih i četiri oporavljena, a Priboj 12 pozitivnih i pet oporavljenih pacijenata. Nova Varoš 10 pozitivnih, a Prijepolje devet i po pet oporavljenih pacijenata. Sjenica ima registrovanih šest pozitivnih i tri oporavljena, dok Čajetina ima četiri zabeležena slučaja infekcije, a dva pacijenta su se oporavila. Kosjerić beleži jedan slučaj obolevanja od Kovida-19.

Ukupan broj oporavljenih pacijenata je 62.

Broj preminulih od virusa korona sa područja Zlatiborskog okruga iznosi 11, četiri pacijenta iz Nove Varoši, po dva pacijenta iz Prijepolja i Arilja i još troje njih iz Užica, Bajine Bašte i Priboja.

Prosečna starost preminulih osoba je 73,5 godina.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track