HAOS U LOZNIČKIM LAMELAMA: Voda napravila kratak spoj, uništen elektro orman, zgrade ostale bez struje
Foto: Kurir/T. Ilić

reagovali vatrogasci

HAOS U LOZNIČKIM LAMELAMA: Voda napravila kratak spoj, uništen elektro orman, zgrade ostale bez struje

Srbija -

LOZNICA – Taman su se prvog dana od ukidanja vanrednog stanja malo opustili kada su stanari zgrade u Ulici Slobodana Penezića 6 doživeli novi stres. Nešto posle 18 sati danas (7.5) prenuo ih je zvuk vatrogasne sirene pošto su pripadnici lozničke vatrogasno-spasilačke jedinice morali da interveništu u njihovom ulazu gde je došlo do paljenja elektro ormana u kome se nalazi desetak strujomera.

foto: Kurir/T. Ilić

Prema rečima jednog od stanara pukla je cev za hidrant, a kada je voda prodrla u elektro orman, na prvom spratu, napravila je kratak spoj. Vatrogasci su brzo ugasili orman, a na lice mesto došli su radnici obližnje ED ''Loznica'' koji su isključili struju i ekipa ''Vodovoda'' koja je zavrnula vodu. Ne znajući šta se tačno zbiva mnogi stanari ove zgrade izašli su iz svojih stanova i ispred zgrade čekali da vatrogasci obave svoj deo posla.

foto: Kurir/T. Ilić

Zbog ovog incidenta bez struje su na kratko ostale i okolne zgrade, ali su brzo dobile napon dok je trenutno bez elektrike zgrada u kojoj je voda upalila elektro brojila. Očekuje se da nadležne službe u što kraćem roku otklone nastale probleme.

(Kurir.rs/T.Ilić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track