Najnovije vesti

TRANSPORTOVAO PACIJENTKINJU IZ BEOGRADA: Sanitetsko vozilo iz Orahovca 3 dana zarobljeno na Merdaru
Foto: S.U.

NE PUŠTAJU GA

TRANSPORTOVAO PACIJENTKINJU IZ BEOGRADA: Sanitetsko vozilo iz Orahovca 3 dana zarobljeno na Merdaru

Srbija

Sanitetsko vozilo Doma zdravlja iz Orahovca kojim je transportovana pacijentkinja iz Beograda, zaustavljeno je u nedelju 10. maja na prelazu Merdare, a vozač saniteta Negovan Mavrić kaže da je još na tom prelazu i da ne zna kada će ga pustiti.

On je za portal Kosovo online rekao da ga ne puštaju da uđe zbog registarskih oznaka Novog Pazara na sanitetskom vozilu, kao i da je u toku epidemije više puta istim vozilom ulazio i izlazio i da mu niko nije pravio problem do sada.

Prema njegovim rečima, sanitetskim vozilom je subotu 9. maja otišao u Beograd po pacijentkinju, a sledećeg dana su ga u povratku zaustavili na prelazu Merdare i rekli mu da ne može da uđe, iako je imao sve putne naloge i drugu potrebnu dokumentaciju.

Pacijentkinju je, kaže, preuzelo sanitetsko vozilo iz Prištine, dok je on ostao na Merdaru da čeka.

"U pitanju je pacijentkinja Nehrija Bajramović. Nju su kolege iz Lapljeg sela odvezli na lečenje u Beograd. Kada je završila lečenje, pošto je naš osiguranik, mene su iz Doma zdravlja Orahovac pozvali da odem da je preuzmem. Na Merdaru sam prošao u subotu oko 17 sati, u nedelju kad sam se vraćao su me zadržali. Sedim ovde već tri dana", rekao je Mavrić.

(Kurir.rs/Tanjug/kosovo-online)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...