MAŠINSKI FAKULTET U KRALJEVU: Onlajn Dan otvorenih vrata za buduće brucoše 23. maja
Foto: Printscreen/Mašinski fakultet Kraljevo

epidemija korona virusa

MAŠINSKI FAKULTET U KRALJEVU: Onlajn Dan otvorenih vrata za buduće brucoše 23. maja

Srbija -

Zbog aktuelne epidemiološke situacije i nemogućnosti da organizuje posetu i obilazak budućim brucošima, Fakultet za mašinstvo i građevinarstvo u Kraljevu organizovaće onlajn "Dan otvorenih vrata", pod nazivom "Putem neta do fakulteta", u subotu, 23 maja, od 11 časova.

Svi zainteresovani mogu se informisati i uputiti pitanja u vezi studijskih programa, prijemnog ispita i predstojećeg upisa na FMG. Osim toga, biće reči o mogućem zaposlenju, studentskom životu, stipendijama, međunarodnim razmenama, smeštaju u Studentskom domu i drugim važnim studentskim temama.

Prikazivanje kraćeg filma i direktan razgovor sa prodekanom za nastavu, asistentima i studentima FMG-a predstavljaju neki vid obilaska fakulteta i omogućuju budućim brucošima i njihovim roditeljima jasniju sliku o uslovima koje nudi ovaj fakultet.

Fakultet za mašinstvo i građevinarstvo u Kraljevu Univerziteta u Kragujevcu je visokoškolska ustanova sa tradicijom dugom 60 godina. Na fakultetu studira veliki broj studenata na svim nivoima akademskih studija, od osnovnih do doktorskih.

Inženjeri obrazovani na Fakultetu, rade i postižu zapažene rezultate u mnogim preduzećima koja se bave projektovanjem, proizvodnjom ili uslugama, a u Kraljevu budući brucoši mogu studirati na jednom od tri studijska programa: Mašinsko inženjerstvo, Građevinsko inženjerstvo i Inženjerstvo zaštite na radu

Zainteresovani za učešće u onlajn "Danu otvorenih vrata" mogu se prijaviti preko sajta Fakulteta do petka, 22. maja, u 16 časova.

(Kurir / J. S./ Foto: Printscreen/Mašinski fakultet Kraljevo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track