U Barajevu položen kamen temeljac za izgradnju SPORTSKE HALE! Investicija vredna 380 miliona dinara
Foto: Facebook/Goran Vesić

U Barajevu položen kamen temeljac za izgradnju SPORTSKE HALE! Investicija vredna 380 miliona dinara

Srbija -

Kamen temeljac položili su zamenik gradonačelnika Goran Vesić i predsednik opštine Barajevo Slobodan Adamović.

Vesić je istakao da je posebno zadovoljan jer je opština Barajevo jedina od svih 17 gradskih opština koja nema sportsku halu.

U barajevskom naselju Gaj položen je kamen temeljac za izgradnju sportske hale, a vrednost investicije je 380 miliona dinara.

Projekat izgradnje sportske hale u Barajevu predstavlja jednu od najvećih investicija u opštini Barajevo u poslednjih deset godina ističe predsednik GO Barajevo Slobodan Adamović.

Prva faza projekta podrazumeva izgradnju moderne sportske hale površine 2500 m2 i terena za sportove na otvorenom površine 950 m2, koja zadovoljava sve evropske standarde.

Vrednost prve faze projekta je 380 miliona dinara. Za izvođenje grubih građevinskih radova GO Barajevo je obezbedila iz sopstvenih sredstava 160 milinona dinara- ističe Adamović.

Paralelno sa izvođenjem radova na prvoj fazi, priprema se tehnička dokumentacija za drugu fazu, kako bi se obezbedio kontinuitet u realizaciji projekta. Druga faza obuhvata izgradnju otvorenog i zatvorenog bazena, dok se u trećoj fazi planira izgradnja smeštajnih kapaciteta.

Po završetku sportske hale konačno će mladi u Barajevu koji se bave sportom imati gde da se takmiče i imaće svoju halu i uslove kao i sva druga deca na teritoriji Beograda.

- Projekat izgradnje sportske hale u Barajevu predstavlja jednu od najvećih investicija u opštini Barajevo u poslednjih deset godina. Prva faza projekta podrazumeva izgradnju moderne sportske hale površine 2500 m2 i terena za sportove na otvorenom površine 950 m2, koja zadovoljava sve evropske standarde. Vrednost prve faze projekta je 380 miliona dinara. Za izvođenje grubih građevinskih radova GO Barajevo je obezbedila iz sopstvenih sredstava 160 milinona dinara. Paralelno sa izvođenjem radova na prvoj fazi, priprema se tehnička dokumentacija za drugu fazu, kako bi se obezbedio kontinuitet u realizaciji projekta. Druga faza obuhvata izgradnju otvorenog i zatvorenog bazena, dok se u trećoj fazi planira izgradnja smeštajnih kapaciteta - istakao je Predsednik opstine Barajevo Slobodan Adamović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja