KIŠA POKVARILA POČETAK KUPALIŠNE SEZONE U LOZNICI: Završene sve pripreme na velikom i dečjem bazenu
Foto: Kurir/T.Ilić

Otvoreno gradsko kupalište

KIŠA POKVARILA POČETAK KUPALIŠNE SEZONE U LOZNICI: Završene sve pripreme na velikom i dečjem bazenu

Srbija -

Praksa da 16. juna na Dan grada počne nova kupališna sezona ispoštovana je danas u Loznici iako su vremenski uslovi bili više za sve drugo nego za brčkanje.

U Ustanovi za fizičku kulturu "Lagator”, koja upravlja kupalištem, kažu da su apsolutno spremni za kupače, ali da im nebo nije bilo naklonjeno pa će svi morati još malo da se strpe.

Blagovremeno su završene sve neophodne pripreme na velikom i dečjem bazenu za trinaestu sezonu i čekaju se samo lepi dani da počne osvežavanje na Lagatoru.

Posetioce će obradovati odluka da cene ostanu nepromenjene pa je ulaz za decu do sedam godina besplatan, dnevna ulaznica je ostala 180 dinara, sezonske za učenike i studente tri, a odrasle četiri hiljade dinara. U toku je prijavljivanje za besplatnu obuku dece neplivača kao i osnovnih stilova plivanja, a ukoliko vremenske prilike dozvole počeće prvih dana jula.

foto: Kurir/T.Ilić

Očekuje se da će ovoga leta zbog pandemije koronavirusa mnogi odustati od odlaska na letovanje i da će dane odmora provesti u Loznici. Lani je tokom letnjih meseci na gradskom kupalištu prodato oko 28.500 dnevnih ulaznica, a ukoliko vreme posluži možda će ovogodišnja poseta biti znatno bolja.

Kurir.rs / T.Ilić/Foto: T.Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track