Najnovije vesti

NIKOLA RADOSAVLJEVIĆ IZ SNS JAGODINA IDE U REPUBLIČKI PARLAMENT: Ovo je kruna odličnog rada u  protekle 4 godine!
Foto: Kurir

REPUBLIČKI IZBORI

NIKOLA RADOSAVLJEVIĆ IZ SNS JAGODINA IDE U REPUBLIČKI PARLAMENT: Ovo je kruna odličnog rada u protekle 4 godine!

Srbija

Na republičkim izborima u Jagodini Srpska napredna stranka, odnosno lista „Aleksandar Vučić – za našu decu“, ostvarila je ubedljivu pobedu dobivši poverenje 57,52 odsto građana Jagodine koji su izašli na izbore. Ovo je istovremeno i veliko priznanje za Gradski odbor Srpske napredne stranke u Jagodini i predsednika Gradskog odbora Nikolu Radosavljevića, koji će biti narodni poslanik u novom sazivu Narodne skupštine Republike Srbije.

foto: Palma Plus/D.M

Nikola Radosavljević je rođen u Jagodini, 1975. godine, po zanimanju je master ekonomista. Oženjen je i otac troje dece.

- Ovo je kruna odličnog rada Gradskog odbora SNS u Jagodini u protekle 4 godine. Jagodinci su prepoznali rad i rezultate rada i ja im se ovim putem zahvaljujem na ukazanom poverenju koje ću u potpunosti opravdati, radeći kao narodni poslanik u interesu građana Srbije i građana Jagodine. Zahvalio bih se i svim članovima i aktivistima Gradskog odbora SNS u Jagodini, koji su danonoćnim radom dali ogroman doprinos ovakvom izbornom rezultatu – izjavio je Nikola Radosavljević.

Na drugom mestu po broju glasova u Jagodini nalazi se koalicija „Socijalistička partija Srbije – Ivica Dačić – Jedinstvena Srbija – Dragan Marković Palma“ sa osvojenih 18,22% glasova, dok je lista „SPAS – Aleksandar Šapić“ dobila 3,88% glasova.

Na taj način još jednom je potvrđeno ono što se i čulo tokom kampanje, a to je da Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka uživaju ogromno poverenje Jagodinaca

Na lokalnim izborima u Jagodini Srpska napredna stranka je u koaliciji sa Socijalističkom partijom Srbije i Jedinstvenom Srbijom, takođe ostvarila odličan izborni rezultat osvojivši 17 odborničkih mandata od ukupno 21.

kurir.rs

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...