NA GRADSKOM BAZENU U LOZNICI: Prvi kupači na Lagatoru 10 dana posle zvaničnog otvaranja sezone
Foto: Kurir/T.Ilić

CENE NEPROMENJENE

NA GRADSKOM BAZENU U LOZNICI: Prvi kupači na Lagatoru 10 dana posle zvaničnog otvaranja sezone

Srbija -

Kišni jun pokvario je početak ovogodišnje kupališne sezone na gradskom bazenu, koja je zvanično otvorena 16. juna, za Dan grada, i tek danas je primio prve kupače.

Na Lagatoru je sve bilo spremno za posetioce, ali nepovoljni vremenski uslovi su onemogućavali dolazak Lozničana koji su se prethodnih dana uglavnom borili sa poplavama i najviše razmišljali kako da ostanu suvi.

Danas je prvi dan koji odgovara aktuelnom godišnjem dobru, a na 29 u plusu, koliko je u 14 sati bilo u Loznici, prijalo je osveženje na gradskom bazenu. Prvi posetici su svih generacija, a očekuje se da ih bude još više narednih dana za koje su najavljene prave letnje temperature.

Na bazenu kažu da je prošle godine jun bio neuporedivo bolji, čak i od jula, iako je imao upola manje radnih dana, i podsećaju da su oni za aktuelnu trinaestu sezonu na velikom i dečjem bazenu blagovremeno obavili sve neophodne pripreme.

foto: Kurir/T.Ilić

Kupače su dočekale nepromenjene cene pa je i ove godine ulaz za decu do sedam godina besplatan, dnevna ulaznica je ostala 180 dinara, sezonske za učenike i studente tri, a odrasle četiri hiljade dinara.

U planu je da i ovoga leta bude održana besplatna obuku dece neplivača kao i osnovnih stilova plivanja, a ukoliko vremenske prilike dozvole počeće prvih dana jula.

Inače, prošloga leta na gradskom kupalištu prodato je oko 28.500 dnevnih ulaznica, a sa 43 hiljade karata rekord drži 2012. godina.

Kurir/T.Ilić

Foto: T.Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja