OPET PODMETNUT POŽAR U ŽITNOM POTOKU: Nepoznati piroman zapalio peti objekat u protekla dva dana! (FOTO)
Foto: Privatna Arhiva/ B.R.

horor

OPET PODMETNUT POŽAR U ŽITNOM POTOKU: Nepoznati piroman zapalio peti objekat u protekla dva dana! (FOTO)

Srbija -

Jutros je za sada nepoznato lice zapalilo još jedan objekat u zaseoku prokupačkog planinskog sela Žitni Potok koji se zove Dragi Deo i ovo je peti objekat koji gori u prethodna dva dana. Na terenu su vatrogasci koji pokušavaju da ugase požar i zaustave njegovo dalje širenje. Meštani ovog sela su u panici i apeluju na pooliciju da ih zaštiti.

foto: Privatna Arhiva/ B.R.

-Moja majka je prva jutros videla dim i odmah me pozvala, te sam otrčao dole. Opet gori pomoćni objekat. Pozvali smo policiju i vatrogasce. Vatrogasci su došli, policija ne. Ovo je već peti pomoćni objekat koji gori. Više ne znamo šta da radimo i ko to pali naše kuće- kazao je meštanin ovog sela Miroljub Radenković.

foto: Privatna Arhiva/ B.R.

Prethodnu noć u ovom sleu zapaljena su četiri pomoćna objekta. Lice koje podmeće požar bira domaćinstva u kojima niko ne živi i kako kažu meštani dok su vatrogasci gasili dva, on je upalio još dva.

-Počeo je i danju da pali, jer je ovaj požar izbio jutros oko osam časova- dodaje Radenković.

Za sada se ne zna koji je motiv piromana, ali su meštani rešili da se samoorganizuju i postave stražu, jer ne znaju drugačije kako da se zaštite.

Kurir.rs, B.R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track