RADOST U VRANJSKOM PORODILIŠTU: Pobedila koronu i na Svetog Iliju rodila zdravu bebu
Foto: T.S.

lepe vesti

RADOST U VRANJSKOM PORODILIŠTU: Pobedila koronu i na Svetog Iliju rodila zdravu bebu

Srbija -

Prethodnog vikenda u vranjskom porodilištu dogodio se "bejbi bum", na svet je došlo devet beba. Rođene su četiri devojčice i pet dečaka, saopštavaju iz Zdravstvenog centra u Vranju.

Među porodiljama je i Vranjanka koja je pobedila koronu i na Svetog Iliju u Kovid porodilštu donela na svet zdravo dete. I mama i beba su dobro i nalaze se u izolacionom bloku, saznaje Kurir.

Lepe vesti koje znače život dolaze upravo iz vranjskog Porodilišta. Majka je bila pozitivna ranije, stvorila je antitela, a onda rodila zdravo dete. Osoblje odeljenja Ginekologije u Vranju je puno entuzijazma i u ovim uslovima.

Porodiljama pruža sve što je neophodno, kako bi bile relaksiranije i ohrabrene u trenutku kada donose novi život na ovaj svet, posvećujući im maksimalnu pažnju. I pored rada u skafanderima sa vizirima, kapama rad na odeljenju se odvija nesmetano, poštuju se procedure i propisane mere kako bi pacijentkinje bile maksimalno zaštićene, ističe rukovodstvo Zdravstvenog centra.

foto: T.S.

Srećnih događaja i nezaboravnih trenutaka je bilo i biće na vranjskoj Ginekologiji, gde se rađa novi život. Sa "koronom se mora živeti", jer život ne može da čeka", zaključuju vranjski medicinari. Zahvaljujući donatorima mame dobijaju i vaučere za bebi opremu, koja im je neophodna nakon izlaska iz Porodilišta.

foto: T.S.

T.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track