U PODUNAVSKOM OKRUGU 15 NOVOZARAŽENIH, U BRANIČEVSKOM 8: Najviše u Smederevu i Petrovcu na Mlavi
Foto: Shutterstock

U PODUNAVSKOM OKRUGU 15 NOVOZARAŽENIH, U BRANIČEVSKOM 8: Najviše u Smederevu i Petrovcu na Mlavi

Srbija -

Prema poslednjim podacima Zavoda za javno zdravlje Požarevac, u Podunavskom okrugu registrovano je 15 novih slučajeva zaraze virusom korona, dok je u Braničevskom okrugu broj pozitivnih na koronavirus veći za osam.

Kako je saopštila direktorka Zavoda Ana Jovanović, kada je reč o Podunavskom okrugu, najviše novozaraženih je registrovano u Smederevu - deset, zatim Velikoj Plani četiri i Smederevskoj Palanci jedan.

Od početka epidemije u tom okrugu ukupno je zabeleženo 1.142 pozitivna na virus korona, od 8.170 testiranih, a najviše u Smederevu 626, zatim u Smederevskoj Palanci 342 i Velikoj Plani 174.

Kada je reč o Braničevskom okrugu, u Petrovcu na Mlavi registrovano je pet novozaraženih, dok su u Žagubici registrovana tri slučaja zaraze.

Od početka epidemije, ukupno na teritoriji celog okruga, registrovano je 609 slučajeva pozitivnih na virus korona od 7.491 testiranih.

Najviše pozitivnih na koronavirus u Braničevskom okrugu registrovano je u Požarevcu 292, zatim u Petrovcu na Mlavi 185, Velikom Gradištu 40, Kučevu 34, po 17 u Žagubici i Žabarima, Golubcu 14, Malom Crniću 10.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track