SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD LOZNICE: Sudar teretnog voza i automobila, povređena žena prebačena u bolnicu (FOTO)
Foto: T.I.

NA DEONICI PRUGE RUMA - BRASINA

SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD LOZNICE: Sudar teretnog voza i automobila, povređena žena prebačena u bolnicu (FOTO)

Srbija -

LOZNICA - Teretni voz koji je išao iz Brasine ka Loznice sudario se sa putničkim automobilom marke ''opel korsa'' beogradskih registarskih tablica danas nešto pre 16 časova, na pružnom prelazu kod nekadašnje "Viskozine" kapije tri, na magistralnom putu Loznica – Banja Koviljača.

foto: T.I.

U automobilu je, prema nezvaničnim informacijama, bila jedna ženska osoba (56) koja je prebačena u lozničku Opštu bolnicu.

foto: T.I.

Prema rečima Dragane Mitrović portparola ustanove, u toku je dijagnostika i žena će verovatno biti zadržana u bolnici. Voz je udario u desnu stranu automobila koji se kretao iz pravca Loznice ka Banji Koviljači i gotovo je potpuno uništio taj deo vozila.

Nešto pre 17 sati završen je uviđaj, voz je nastavio ka železničkoj stanici u Loznici i uspostavljen je ponovo i drumsku saobraćaj.

foto: T.I.

Pre malo manje od mesec dana, tačnije 25. jula, na istom mestu se teretni voz koji je išao iz Loznice ka Brasini sudario sa putničkim automobilom marke "polo" lozničkih registarskih tablica, oko 17 časova. Kuriozitet je da je to bio isti teretni voz koji je toga dana, šest sati ranije, učestvovao u stravičnoj saobračajnoj nesreći u Zminjaku, kod Šapca, u kojoj je nastradao bračni par, a njihova dva sina su povređena.

Inače, pružni prelaz kod kapije tri nema rampu, ali je propisno obeležen.

(Kurir.rs/T.I.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track