LOZNIČKI ŠKOLARCI POD BUDNIM OKOM POLICIJE: Prijavljeno da se neki beli kombi mota oko škola, prati đake, nudi im slatkiše?!
Foto: Kurir/T.Ilić, Ilustracija

Od danas u Loznici

LOZNIČKI ŠKOLARCI POD BUDNIM OKOM POLICIJE: Prijavljeno da se neki beli kombi mota oko škola, prati đake, nudi im slatkiše?!

Srbija -

LOZNICA - Pripadnici lozničke policije od danas dežuraju u svim gradskim i prigradskim lozničkim osnovnim školama i u zoni školskih objekata ostaće u narednom periodu.

Policija je preduzela ovaj korak zbog informacija da ’’nepoznato vozilo (beli kombi) posle nastave prati učenike i dve muške osobe pokušavaju da stupe u kontakt sa njima nudeći im slatkiše’’, koja se pojavile i raširila na društvenim mrežama i izazvala je uznemirenje nekih roditelja i đaka.

Kako je u tim informacijama navedeno to se dogodilo u blizini škola u prigradskom naselju Klupci i Lozničkom Polju. Deca pričaju o nekakvom kombiju, ali daju različite opise. Prema nezvaničnim informacijama, policija je istražila te informacije i utvrdila da do sada ’’nije bilo nikakvog nasilja ni radnji prema deci’’, ali je preventivno pojačala mere bezbednosti oko škola.

Policija kod škola
Policija kod školafoto: Kurir/T.Ilić

- Policija će u narednom periodu pojačati prisustvo u blizini lozničkih škola. Sa direktorima i pedagozima obavljeni su neophodni razgovori, a policija apeluje da se ne širi panika i ne plasiraju dezinformacije – kaže nam sagovornik upoznat sa ovim događajem.

Inače, slična priča kružila je gradom i pre nekoliko godina, uznemirila pojedine roditelje i osnovce pa prestala. Policija, međutim, ništa ne želi da prepusti slučaju i od danas još budnije pazi na škole i školarce.

Kurir.rs/ T.Ilić Foto: Kurir/T.ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track