PAŠIĆI SLUČAJNO SRELI ŽENU KOJA IM JE AUTOM ULETELA U SOBU: Imamo košmare zbog nje, a evo šta je uradila kad me je videla
Foto: Kurir/S.U.

SPAVAJU KOD KOMŠIJA

PAŠIĆI SLUČAJNO SRELI ŽENU KOJA IM JE AUTOM ULETELA U SOBU: Imamo košmare zbog nje, a evo šta je uradila kad me je videla

Srbija -

KIKINDA - Ivana i Milan Pašić iz Kikinde, supružnici u čiju je kuću u četvrtak rano ujutro automobilom uletela Kikinđanka (36), nenadano, dan kasnije, sa njom su se, oči u oči, našli u bolnici.

Milan priča za Kurir da su nakon obavljenih pregleda, u bolnici sreli osobu koja im je demolirala kuću.

"Sa njom je bila tetka. Prišao sam je i upitao: 'Da li me se sećate?' . Kad je odrično odgovorila, rekao sam da se zovem Milan, da sam vlasnik kuće u koju je udarila i da je mogla i da me ubije. Samo je spustila glavu i ništa nije rekla. Kad je tetka predložila da porazgovaramo, odgovorio sam da nemamo o čemu. Niko se od njih, u toku jučerašnjeg dana, nije udostojio da nas poseti i upita kako nam je, da li nam nešto treba… Doduše, nakon saobraćajne nezgode, u pratnji policije, pojavio se njen otac. Samo je upitao gde mu je ćerka, okrenuo se i otišao", kaže Milan Pašić i dodaje:

"Od svega je najvažnije da niko nije nastradao. Osoba koja nam je kolima uletela u kuću je, koliko sam čuo, lakše povređena i puštena na kućno lečenje. Mislim da samo ona zna šta joj se desilo u tom trenutku kad je 'ispravila' krivinu i zarila se u sobu naše kuće. To će ostati njena tajna".

Vozilo je, pre toga, na krivini produžilo pravo, udarila u bagrem, iščupalo ga, pa se zarilo u sobu.

"Čekamo procenitelje da daju sud, pa da u ponedeljak počnemo s popravkom doma. Pokušali smo prethodne noći da spavamo u delu kuće koji nije uništen, ali smo na kraju završili kod komšija. Tamo ćemo verovatno biti i narednih noći. Skoro da oka nisam sklopio, dok je supruga zaspala, ali se trgla iz sna vrišteći. Javljaju se ljudi, hoće da nam pomognu", priča Milan.

Kako saznajemo, protiv Kikinđanke (36) koja je koja je u četvrtak rano ujutro automobilom uletela u kuću porodice Pašić biće podneta krivična prijava. Tereti se da je počinila krivično delo ugrožavanja javnog saobraćaja. Pod kojim okolnostima je došlo do ove neobične saobraćajne nezgode, biće poznato nakon istrage i analiza krvi vozača "opel vektre" na prisustvo alkohola i opojnih droga.

"Nije na meni da tvrdim i utvrdim o čemu se radi, ali ponavljam da smo u kabini vozila našli i flašu nekog pića", dodao je Milan i ponovio da kobne noći, njegova četrnaestomesečna ćerkica nije bila u kući, jer su je odveli kod bake u selo.

Kurir.rs/S.U.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track