NOVI SNIMAK BAHATE VOŽNJE NA SRPSKIM PUTEVIMA: Vozač prolazi dvostruku krivinu vozeći u kontrasmeru (VIDEO)
Foto: Instagram printscreen

OPASNA SITUACIJA ZABELEŽENA NA FRUŠKOJ GORI

NOVI SNIMAK BAHATE VOŽNJE NA SRPSKIM PUTEVIMA: Vozač prolazi dvostruku krivinu vozeći u kontrasmeru (VIDEO)

Srbija -

Na društvenim mrežama pojavio se još jedan snimak bahate vožnje na srpskim putevima.

Snimak je najverovatnije nastao tokom vikenda, a na njemu se može videti kako vozač automobila marke "pežo" vozi u kontrasmeru, a ostali vozači ga sa mukom izbegavaju, dok se približavaju delu puta označenom sa dvostrukom krivinom.

Krajnje opasna situacija navodno je zabeležena na Iriškom vencu na Fruškoj gori.

Komentari ispod objave samo se ređaju.

- Meni se desilo jednom da mi je budala naletela iz kontra smera. Ne znam šta im je u glavama. Od tada, iako su obe trake naše, ja uz straha samo desnom idem - napisao je korisnik Instagrama koji je već jednom izbegao nesreću na Iriškom vencu.

Bilo je i korisnika koji su pokušali da opravdaju vozača.

- Budući da ide polako čini mi se da je osoba svesna greške. Problem je što ne pokušava da je ispravi već ide na "valjda neće" i to mi je za svaku osudu - napisao je u komentarima drugi korisnik dok je nekoliko njih priznalo da su nehotice imali isti problem prilikom povratka sa Fruške gore.

Većina se pitala kako je u ovoj situaciji izostala reakcija saobraćajne policije dok je bilo i onih koji su skrenuli pažnju na solidarnost među vozačima.

- Najgluplje je što ostali vozači prolaze i snimaju, umesto da zaustave čoveka i narede mu da se okrene dok nije nikoga ubio! Ne razumem zaista toliko odsustvo zdravog razuma kod svih vozača na ovom videu - napisala je jedna korisnica.

(Kurir.rs/Foto:Printscreen/Instagram)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track