Najnovije vesti

SUDBINA MI KONAČNO DOVELA SLAĐANU: Seoski lola Mile iz Kalenića se za 7 godina ženio 4 puta, a sad ima još jednu veliku želju
Foto: Rina

više neće okupljati svatove

SUDBINA MI KONAČNO DOVELA SLAĐANU: Seoski lola Mile iz Kalenića se za 7 godina ženio 4 puta, a sad ima još jednu veliku želju

Srbija

Nema ko ne poznaje seoskog lolu i dobričinu iz sela Kalenić kod Požege Milovana Dragutinovića. Prvi put se oženio u 53. godini, međutim, bračna sreća ga nije baš poslužila, pa je u dvorištu podizao šatru još tri puta i isto toliko sakupljao svatove.

Niko nije odbio njegov poziv na veselje jer komšije i rodbina vole Mila, a kako kažu, jedina mana mu je što se brzo zaljubi.

- Dugo sam ja momkovao, zabavljao se sa devojkama i tek kad sam ušao u pedesete reših da se oženim. Prva nevesta mi je imala 18 godina i bila je mnogo dobra. U mojoj kući zadržala se oko dve godine, a kako je počela da radi u gradu, tako je vrlo brzo i otišla. Sa drugom sam bio u braku samo dva meseca, a treća se zadržala oko pola godine - priča Milovan.

foto: Rina

Za četvrti brak Dragutinović misli da mu je sudbinski jer Slađana je žena kakvu je oduvek želeo. Nada se da je ove jeseni poslednji put razapinjao šatru u dvorištu, sazivao muziku, fotografe i okupljao svatove.

- Slađana je prva žena koja je u bračnu zajednicu nešto i donela. Upoznali smo se na buvljaku u Pančevu i 12 godina je mene čekala, pretrpela sve moje brakove i čuda, a nakon toga stupila u bračnu zajednicu sa mnom. Dokazala je da je žena za sva vremena - rekao je Mile.

foto: Rina

Novopečeni bračni par najviše od svega želi da svoju ljubav kruniše sinom, a ako zbog godina to ne bude bilo moguće prirodnim putem, kako kažu, pokrenuće postupak za usvajanje.

Svadba je bila i više nego vesela, zbog korona virusa prisustvovali su samo najbliži, ali ipak se pevalo i igralo duboko u noć - četvrti put u istom dvorištu.

foto: Rina

- Na svakoj njegovoj svadbi sam bio, ali mogu reći da je ova najbolja. I ponovo bih ja došao i na sledeću, ali se nadam da neće biti potrebe. Vidi se da se Mile i Slađa baš vole i da je brak sklopljen iz ljubavi, a ne iz koristi - rekao je jedan od Milovih rođaka.

I nema sumnje da će meštani Kalenića ove zime imati šta da prepričavaju, a jedna od najinteresantnijih kuća biće svakako ona u kojoj žive Milovan i Slađana.

(Kurir.rs/Rina/Foto:Rina)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...