POSLE VELIKOG POŽARA U LOZNIČKOJ PETOSPRATNICI: Policija uhapsila mladića (21), on otkrio zašto je to uradio
Foto: T.Ilić

saslušan kod dežurnog tužioca

POSLE VELIKOG POŽARA U LOZNIČKOJ PETOSPRATNICI: Policija uhapsila mladića (21), on otkrio zašto je to uradio

Srbija -

LOZNICA - Loznička policija uhapsila je dvadesetogodišnjeg mladića osumnjičenog da je izazvao požar u stanu na vrhu petospratnice, u blizini Autobuske stanice, juče oko 17 časova, u Ulici Georgija Jakšića 15.

Osumnjičeni se tereti za krivično delo izazivanja opšte opasnosti i saslušan je kod dežurnog tužioca. Nezvanično, on je imao česte nesuglasice u porodici zbog čega se odlučio na ovaj korak.

foto: T.Ilić

Podsetimo, veliki požar izbio je u stanu u potkrovlju petospratnice, a samo zahvaljujući brzoj intervenciji lozničke vatrogasno-spasilačke jedinice sprečeno je da se vatrena stihija proširi na druge stanove u zgradi. Pola sata po dolasku na lice mesta vatrogasci su požar stavili pod kontrolu, a onda ga ubrzo i potpuno likvidirali.

Po izbijanju požara stanari iz ove i okolnih zgrada su užurbano sklanjali automobile sa obližnjeg parking kako bi omogućili prilaz vatrogasnim vozilima, a vatra i veliki dim koji se video i sa višespratnica iz drugih delova Loznice uznemirio je građane.

Povređenih nije bilo, ali je pričinjena velika materijalna šteta i oštećena je krovna konstrukcija iznad stan koji je goreo.

(Kurir.rs/T.Ilić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track