MLADIĆ NA ZLATIBORU UKRAO KUTIJU SA PRILOZIMA ZA LEČENJE DEVOJČICE: Nadzorne kamere sve snimile, policija traga za njim
Foto: Z.Š.

uspeo da pobegne

MLADIĆ NA ZLATIBORU UKRAO KUTIJU SA PRILOZIMA ZA LEČENJE DEVOJČICE: Nadzorne kamere sve snimile, policija traga za njim

Srbija -

Za sada nepoznati mladić, koga su snimile nadzorne kamere, ukrao je u nedelju popodne na Zlatiboru kutiju sa novcem, prilozima za lečenje bolesne devojčice Minje Matić.

Policija traga za počiniocem, a kutija se nalazila na stočiču ispred kozmetičkog salona blizu pijace na Zlatiboru. Organizator akcije prikupljanja pomoći za teško bolesnu devojčicu koja boluje od spinalne mišićne atrofije, Dušica Ivanović sa Zlatibora, procenjuje da je u kutiji u trenutku krađe bilo oko 50.000 dinara koje su prikupili meštani Zlatibora i gosti planine.

-Imamo snimak na kome se vidi kako salonu prilazi kratko ošišani muškarac u tamno zelenoj jakni, sivim farmerkama i crnim patikama, imao je i zaštitnu masku. Dohvatio je kutiju i počeo da beži, primetio ga je momak koji prodaje suvenire na pijaci, pojurio ga je, ali je kradljivac pobegao kroz šumu pored hotela - ispričala je organizator akcije Dušica Ivanović.

Nešto kasnije, kradljivac je, navodno ponovo snimljen, ovog puta ispred jednog ugostiteljskog objekta, ali je bio bez maske i u plavoj dukserici.

- Razbio je kutiju i iz nje izvdio deo novca, sakrio ga u jakni koju je nosio u ruci, na dnu kutije ostavio je deo novca - kaže Dušica Ivanović.

(Kurir.rs/Z. Š.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track