USPOREN SAOBRAĆAJ ZBOG NEZGODE KOD UBA: U smeru ka Preljini zatvorene vozna i zaustavna traka u dužini od 300 metara
Foto: Nemanja Nikolić

na auto-putu Miloš Veliki

USPOREN SAOBRAĆAJ ZBOG NEZGODE KOD UBA: U smeru ka Preljini zatvorene vozna i zaustavna traka u dužini od 300 metara

Srbija -

BEOGRAD - JP Putevi Srbije saopštilo je da se na auto-putu Miloš Veliki, Ub - Lajkovac, u smeru ka Preljini, zbog saobraćajne nezgode saobraćaj odvija usporeno, a zatvorene su vozna i zaustavna saobraćajna traka u dužini od 300 metara.

Ekipe su na terenu.

Jasički put u Kruševcu, doći do izmene režima saobraćaja zbog postavljanja privremene saobraćajne signalizacije, za potrebe obezbeđivanja ulaza i izlaza sa pozajmišta lociranog u neposrednoj blizini kružne raskrsnice sa državnim putem I B reda broj 23.

Saobraćajna signalizacija biće važeća od danas do 15. decembra za potrebe obezbeđivanja auto-puta E-761, deonica Pojate-Kruševac.

Petlja Orlovača - petlja Ripanj (kod skretanja za Rušanj), danas do 16 časova radovi na postavljanju stubova, za saobraćaj će biti povremeno zauzeta traka iz pravca Lazarevca kod skretanja za Rušanj, a u pravcu ka Lazarevcu, kod skretanja za Lipovicu biće zauzeta skroz desne vozne trake.

Auto-put E75, petlje Novi Banovci - Batajnica - Beograd - Surčin - Ostružnica - Orlovača i petlje Dobanovci - Beograd - Aerodrom - Zmaj - Autokomanda - Lasta - Bubanj Potok, do 27.11.2020. od 9 do 15 č., izvode se radovi na sanaciji oštećene elastične odbojne ograde.

U zoni radova za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna ili preticajna saobraćajna traka, dok će se saobraćaj odvijati u voznoj i preticajnoj saobraćajnoj traci zavisno da li su oštećenja sigurnosne elastične ograde na bankinama ili u srednjom pojasu auto-puta.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 13.15 časova, na Kelebiji, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta, Sremskoj Rači, na ulazu i izlazu, zadržavanje 15 časova, na Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 90 minuta, Na graničnom prelazu Gradina, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track