GRADONAČELNIK KIKINDE POZITIVAN NA KORONU: Nikola Lukač u kućnoj izolaciji, apeluje na sugrađane da poštuju mere
Foto: Kurir/S.U.

VIRUS NE BIRA

GRADONAČELNIK KIKINDE POZITIVAN NA KORONU: Nikola Lukač u kućnoj izolaciji, apeluje na sugrađane da poštuju mere

Srbija -

KIKINDA - Gradonačelnik Kikinde Nikola Lukač potvrdio je da se nalazi među sve brojnijom grupom sugrađana koja se zarazila korona virusom.

Lukač je saoštio da se nalazi u kućnoj izoloaciji, da se zasad dobro oseća i pridržava preporuka lekara. Pozvao je Kikinđane da poštuju sve protivepidemijske mere.

foto: Kurir/S.U.

"Situacija u našem gradu i okruženju, kada je korona virus u pitanju, svakoga dana sve više zabrinjava. Činjenica je da se više ljudi testira na korona virus, ali, nažalost, više je i pozitivnih. Među njima sam i ja. Nalazim se u kućnoj izoloaciji. Dobro se osećam. Poštovani sugrađani, još jednom apelujem da poštujete sve propisane mere, obavezno nosite maske u zatvorenom prostoru, držite potrebnu distancu i što je vrlo bitno, da se izolujete od drugih ako primete neke od simptoma, koji ukazuju da je u pitanju zaraženost od koronvirusa", izjavio je Lukač i dodao:

"Čuvajući sebe, čuvamo i one oko sebe, porodicu, prijatelje, kolege sa posla, komšije. Poštujući mere, pomažemo i zdravstvenim radnicima da naše ambulante i bolnice ne bi bile pune pacijenata. Samo zajednički, uvažavajući jedni druge, možemo da se, u što skorijem roku vratimo normalnom načinu života. Želim vam dobro zdravlje, dobro zdravlje vaših najmilijih i čuvajte se! Budimo odgovorni! Ujedinjeni pobeđujemo".

Kurir.rs/S.U.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track