KONKURS ZA NAJBOLJE FOTKE VUKOVOG KRAJA: Prijavljivanje do 20. decembra, a ovo su pravila
Foto: Kurir/T.I.

U ORGANIZACIJI TOGL

KONKURS ZA NAJBOLJE FOTKE VUKOVOG KRAJA: Prijavljivanje do 20. decembra, a ovo su pravila

Srbija -

LOZNICA – Svi koji vole da fotografišu imaju priliku da se jave na "Konkurs za izbor najbolje fotografije Loznice u 2020. godini" koji je raspisala Turistička organizacija grada Loznice (TOGL). Teme su turistički motivi i lokaliteti, život na selu, manifestacije, ugostiteljska ponuda, gastronomija, turističke atrakcije, gostoprimstvo, učešće je besplatno, a mogu konkurisati punoletne osobe sa adresom u Srbiji.

Prema rečima Snežane Perić, direktorice TOGL, konkurs traje do 20. decembra, a autori tri najbolje fotografije biće prigodno nagrađeni. Ona kaže da je predstavljanje turističkih potencijala osnovni zadatak TOGL, ali i da svako može dati svoj doprinos, a Lozničani svakodnevno na društvenim mrežama postavljaju sjajne fotke iz Vukovog kraja.

foto: Kurir/T.I.

- Bili smo izuzetno zadovoljni odzivom prošle godine, a ovogodišnji pokazuje veliko interesovanje. U petak je počeo konkurs za izbor najbolje fotografije Loznice, a već se prijavilo više učesnika nego na celom prošlom. Mi smo godinama radili na razvoju digitalnog marketinga, a ove godine to je dalo i svoje rezultate – rekla je ona na konferenciji za medije.

Fotografije poslate na konkurs moraju biti napravljene isključivo na teritoriji grada Loznice, u digitalnom obliku, bez vodenog žiga i bilo kakve vrste potpisa, u jpg formatu, ne veće od šest megabajta i moraju biti izvorne. Nisu dozvoljeni montaža ili grafičke obrade koje menjaju kompoziciju i elemente, kao ni obrada fotografija, osim osnovne kao što su korekcije boje i kontrasta. Autori mogu učestvovati sa najviše tri fotografije koje treba slati na mejl TOGL togloznice@gmail.com, a o najboljima će odlučivati stručni žiri.

Na sajtu TOGL zainteresovani mogu naći detalje konkursa, a sigurno da je loznički kraj izuzetno izdašan za fotkanje. Kada na malom prostoru postoje mesta kao što su Tršić, Tronoša, Gučevo, Drina, Tekeriš, Banja Koviljača, onda je samo stvar izbora gde će biti uperen objektiv jer motiva ima napretek.

Kurir.rs/T.I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track