ZASIJALA LOZNICA: Pogledajte kako je okićena (FOTO)
Foto: Kurir/T.Ilić

postavljena novogodišnja rasveta

ZASIJALA LOZNICA: Pogledajte kako je okićena (FOTO)

Srbija -

LOZNICA - Najluđa noć zbog situacije sa koronavirusom verovatno mnogima nije u mislima iako je decembar na pragu. Hoće li virus popustiti teško je reći, ali je sigurno da će bez obzira na sve stići 2021. i u Loznici su počeli sa postavljanjem novogodišnje rasvete.

Svetleće pahulje ‘’pale’’ su na šetalište, u Cvijićevoj, Pašićevu i Ulicu Vlade Zečevića, a narednih dana će biti ukrašene i ulice Svetoga Save, Republike Srpske, vojvode Putnika, prilazi gradu kao i Bulevar Dositeja Obradovića i Bulevar patrijarha Pavla na Lagatoru.

foto: Kurir/T.Ilić

Kao i prethodnih godina sijaće i centralni gradski trg Vuka Karadžića, gde je ponovo postavljen veliki Sneško Belić, kao i kružni tok kod stanice lozničke policije. Ove godine, kažu u JP ‘’Loznica razvoj’ nije kupovana novogodišnja rasveta, ali podsećaju da jeste prošle zime za kićenje rekonstruisanog Bulevara Dositeja Obradovića, najveće saobraćajnice u gradu, i Ulicu Svetog Save. Uoči novogodišnje noći Loznica će imati svečanu atmosferu koju će upotpuniti velike novogodišnje jelke koje bi trebalo da budu postavljene na uobičajena mesta, preko puta gradske uprave na šetalištu i ispred Vukovog doma kulture.

foto: Kurir/T.Ilić

Grad će biti ukrašen, a iz ‘’Loznice razvoja’’ apeluju na građane da ne uništavaju i ne oštećuju novogodišnju rasvetu što se dešavalo prethodnih godina.

U kakvom raspoloženju će biti dočekana 2021. zavisiće od koronavirusa, a Lozničani se nadaju da će on popustiti do kraja godine i da će sa lepšim vestima dočekati januar.

Kurir.rs/T.Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track