GOREO PODRUM U STAMBENOJ ZGRADI: Požar uznemirio Lozničane, vatra krenula iz akumulatora (FOTO)
Foto: Kurir/T. Ilić

IZAŠLE 3 VATROGASNE EKIPE

GOREO PODRUM U STAMBENOJ ZGRADI: Požar uznemirio Lozničane, vatra krenula iz akumulatora (FOTO)

Srbija -

Požar koji je danas nešto pre 12 sati izbio u podrumu zgrade u Ulici Georgija Jakšića uznemirio je stanare sva tri ulaza. Na lice mesta brzo je stiglo troje vatrogasnih vozila lozničke vatrogasno-spasilačke jedinice, a intervenisalo je sedam vatrogasaca koji su sprečili da nastane veća šteta.

foto: Kurir/T. Ilić

Zbog velike zadimljenosti koja se iz podruma proširila po zgradi stanari su se uznemirili i brzo su napustili stanove ne znajući šta se tačno dešava.

"Gledao sam televizor kada sam oseti miris paljevine i dima. Nisam znao šta se dešava, čuo sam žagor na stepeništu i kada sam otvorio vrata video uznemirene komšije i bilo je dosta dima. Stigli su vatrogasci, evakuisali su sve stanare i požar je brzo ugašen. Kažu da je gorelo nešto u podrumu, rekao je naposredno posle izbijanja požara jedan od stanara iz ulaza gde je planulo.

foto: Kurir/T. Ilić

Prema nezvaničnim informacijama sa lica mesta, jedan od stanara je u podrumu punio akumulator koji je tom prilikom zapalio i došlo je do požara i velike zadimljenosti. Kada je bilo bezbedno vatrogasci su starinarma dozvolili povratak u stanove uz savet da ukoliko se još oseća dim otvore prozore i provetre prostorije. Na lice mesta stigla je i policija, a uzroci izbijanja požara biće utvređeni posle obavljenog uviđaja.

foto: Kurir/T. Ilić

Kurir.rs/T.I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track