STAKLO OD ŠOFERKI LETELO NA SVE STRANE: Leskovčani su odmah rekli otkud ovi sudari a sve su pripisali retkoj pojavi na nebu?! FOTO
Foto: Kurir/D.M.

2 SUDARA U CENTRU LESKOVCA

STAKLO OD ŠOFERKI LETELO NA SVE STRANE: Leskovčani su odmah rekli otkud ovi sudari a sve su pripisali retkoj pojavi na nebu?! FOTO

Srbija -

LESKOVAC - U centru Leskovca zabeležena su sinoć dva sudara. Najpre su se vozač “pežoa” leskovačkih registarskih tablica i taksi sudarili nešto posle 17 časova na raskrsnici u centru Leskovca, prekoputa nekadašnje glavne zgrade pošte, a staklo polomljenih šoefršajbni razletelo se celom ulicom.

Pričinjena je veća materijalna šteta, ali na sreću povređenih nije bilo.

Nešto kasnije na Bulevaru oslobođenja dogodila se još jedna saobraćajka u kojoj su učestvovali tamni folksvagen i siva škoda, a tokom sudara oštećen je deo trotara, a probijeno je i staklo na izlogu apoteke.

Leskovac, saobraćajna nesreća, sudar
foto: Kurir/D.M.

I u ovoj nezgodi nije bilo povređenih. Leskovčani koji su sinoć bili svedoci sudara su komentarisali kako su čitali u horoskopu da je jučerašnji dan bio poseban zbog kosmičkog poravnanja kakav nije viđen u poslednjih 800 godina, te da su vozači možda bili žrtve ove velike konjukcije.

Ipak, sasvim je moguće da neko nije bio dovoljno obazriv učesnik u saobraćaju.

(Kurir.rs/D.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track