KRALJEVO DARIVALO 3 BEBE ROĐENE NA BOŽIĆ: Luka, Tadija i Vujadin najlepši su poklon za praznik!
Foto: Grad Kraljevo

poklon-čestitke na 15.000 dinara

KRALJEVO DARIVALO 3 BEBE ROĐENE NA BOŽIĆ: Luka, Tadija i Vujadin najlepši su poklon za praznik!

Srbija -

Luka, Tadija i Vujadin najlepši su božićni pokloni svojim porodicama u Kraljevu, a ova tri mališana došla su na svet u kraljevačkom Porodilištu na dan rođenja Bogomladenca Hrista - 7. januara.

Na najradosniji i najveći hrišćanski praznik, već u 6.45 časova, Luka je obradovao svoju majku Mariju Minović, za njim je, u 11.25 časova, Aleksandra Ivezić dočekala svog Tadiju, a potom je, u 17.15 časova, Marija Kovačević rodila Vujadina.

Kako je saopštila Gradska uprava Kraljevo, mame i bebe su dobile tradicionalne božićne poklone od grada Kraljeva, ali, zbog poštovanja epidemioloških mera propisanih usled nepovoljne epidemiološke situacije izazvane virusom korona, nije organizovana poseta gradonačelnika Kraljeva sa saradnicima.

- Umesto predstavnika Grada, glavna sestra i zaposleni u Porodilištu su našim trima sugrađankama koje su se porodile na ovaj veliki hrišćanski praznik - praznik rađanja novog života, uručili bukete cveća i poklon čestitke na 15.000 dinara, za kupovinu u objektima Apoteke Kraljevo na teritoriji grada Kraljeva i opština Raška i Vrnjačka Banja, koje mogu da iskoriste do kraja februara, kaže se u saopštenju Gradske uprave Kraljevo.

U njemu se ističe da je gradonačelnik Kraljeva dr Predrag Terzić dečacima rođenim na praznik nad praznicima poželeo srećno i detinjstvo bez briga, život ispunjen radošću i Božjom blagodaću, a porodicama čestitao na prinovama koje su ih obogatile na ovaj blagi dan.

Od prvog dana 2021. godine, u Porodilištu kraljevačke Opšte bolnice „Studenica“ rođeni su 21 dečak i 6 devojčica.

Kurir.rs/J. S./FOTO: Grad Kraljevo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track