U POSLEDNJI ČAS

DOKTORI MU DALI JOŠ DVA SATA ŽIVOTA: Mitar je pukom SREĆOM pobedio koronu nakon 12 dana na respiratoru (KURIR TELEVIZIJA)

Srbija -

Potresne priče o borbi sa koronom dolaze iz svih krajeva Srbije već godinu dana. Jedna od mnogih koja je javnost izuzetno potresla dolazi iz velike porodice Savić.

Nakon mesec dana teške borbe, preko respiratora i bukvlanog otpisivanja, Mitar Savić iz Sremske Mitrovice oporavio se od korone.

- Preživeo sam tu bolest sa teškim posledicama, ne mogu još da se povratim da radim, 24 dana na intezivnoj, 12 dana na respiratoru, teško, nekako me je bog sačuvao.

-Mnogo toga se ne sećam, sedmi dan je bio najteži kako kažu lekari, svi su mislili da ću umreti za dva sata, tri, međutim stigla je nova terapija iz Novog Sada, sam bog mi je pomogao, sama sreća me je spasila. Doktor Zoran je odmah promenio terapiju i posle nekoliko dana počeo je da me skida sa respiratora na po dva sata.

- Nijednog trenutka nisam mislio da ću umreti, ali bilo je baš teško. Snaja mi je bila u drugom stanju, samo sa na decu mislio. Ona se i porodila za to vreme isto sa koronom, a to je bila i najlepša vest koju sam čuo za vreme svog bolovanja.

U isto vreme kada se Mitar borio za život i njegova supruga Branka Savić bila je hospitalizovana.

-Nije znao da sam u bolnici, ali mu nisu hteli reći. Nisu mi dozvolili da ga vidim – kaže Branka.

Novopečeni baka i deka pobedili su, kako kažu, najvećeg neprijatelja, te sada mogu da uživaju u najlepšoj ulozi.

OVDE MOŽETE GLEDATI KURIR TV UŽIVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track