VELIKI USPEH VRANJSKIH GIMNAZIJALACA: NA takmičenju na FON-u osvojili treće mesto u konkurenciji 87 timova
Foto: T.S.

bravo

VELIKI USPEH VRANJSKIH GIMNAZIJALACA: NA takmičenju na FON-u osvojili treće mesto u konkurenciji 87 timova

Srbija -

U konkurenciji 87 timova, na High School Case Competition-u pod pokroviteljstvom Fakulteta organizacionih nauka (FON) u Beogradu gimnazijalci iz Vranja osvojili 3. mesto.

Emilija Milenković, Staša Aleksić, Milica Vorkapić i Đorđe Stojanović, učenici 3. i 4 . razreda, Gimnazije „Bora Stanković“ u Vranju , osvojili su 3. mesto, u konkurenciji od 87 timova, na High School Case Competition-u pod pokroviteljstvom Fakulteta organizacionih nauka (FON) u Beogradu.

Vranje
foto: T.S.

Cilj takmičenja bio je da se na osnovu date Studije slučaja napravi kampanja o određenom brendu, a ovogodišnji zadatak je bio društveno odgovorna marketing kampanja o ToTo keksu.

"Kako je ciljna grupa bila Gen Z, kojoj naši učenici i pripadaju, veoma uspešno su uspeli da izađu na kraj sa zadatim izazovom.

Koristeći svoje veštine u pravljenju prezentacija i javnom nastupu, a povrh svega svoju kreativnost, motivisani izuzetno zahtevnim zadatkom, uspeli su da više nego zadovoljavajuće odgovore istom. Uradili su upravo ono što i naziv njihovog tima poručuje, pogodili su „Pravo u metu“", navodi direktorka vranjske Gimnazije Suzana Mišić Stanković.

(Kurir.rs/T.S)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track