BAKIĆ: Sve funkcioniše besprekorno, dosad se prijavilo 8.134 osoba, a vakcinisano je njih 1.016
Foto: Strahinja Babović

Gradonačelnik Subotice Stevan Bakić obišao punkt za imunizaciju građana protiv virusa COVID-19

BAKIĆ: Sve funkcioniše besprekorno, dosad se prijavilo 8.134 osoba, a vakcinisano je njih 1.016

Srbija -

U Novoj opštini, na adresi Trg Lazara Nešića 4, u Subotici, danas je sa radom počeo punkt za masovnu imunizaciju građana protiv virusa COVID-19. Punkt je obišao gradonačelnik Subotice Stevan Bakić koji je, tom prilikom, izjavio da je cilj formiranja punkta da se na organizovan način, uz poštovanje svih mera zaštite od infekcije i principa bezbedne imunizacione prakse, vakciniše što veći broj osoba za što kraće vreme.

Subotica
foto: Strahinja Babović

„Cilj mog obilaska punkta za masovnu imunizaciju bio je da se uverim da li, u organizacionom smislu, sve funkcioniše kako treba i da li ima nekih neželjenih pojava, u zdravstvenom smislu. Sve funkcioniše besprekorno, zadovoljan sam zatečenim stanjem. Do ovog momenta za vakcinaciju se ukupno prijavilo 8.134 lica, a vakcinisano je njih 1.016. Za današnji dan predviđena je vakcinacija 432 osobe. Apelujem na građane Subotice da se prijavljuju u što većem broju, da se ovaj proces imunizacije što pre sprovede. To je jako bitno za sticanje imuniteta celog našeg društva, kako bismo što pre krenuli u oporavak i razvoj privrede, ekonomije i da, kako grad Subotica tako i država Srbija, krene napred u još jednu pobedu. Živela Subotica, živela Srbija!“, naglasio je gradonačelnik Bakić.

Grad Subotica poziva sve građane koji su zainteresovani za vakcinaciju protiv virusa COVID-19 da se prijave putem portala e-Uprave, popunjavanjem jednostavnog upitnika ili pozivanjem telefona broj: 0800 222 334.

Subotica
foto: Strahinja Babović

Nakon što iskažu interesovanje, putem elektronske pošte i sms-a, građani će biti obavešteni o terminu i mestu vakcinacije. Upitnik mogu da popune i za bliže članove svoje porodice, s tim da je potrebno samo da navedu ispravno njihove podatke i ostave kontakt.

Mole se građani da se pridržavaju zakazanih termina, jer će se tako izbeći nepotrebno čekanje i stvaranje gužvi.

Punkt za masovnu imunizaciju u Novoj opštini u Subotici radi od 8.00 do 18.00 časova.

1 / 11 Foto: Strahinja Babović

Kabinet gradonačelnika

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track