ZAHVALNICA NACIONALNE SLUŽBE ZA ZAPOŠLJAVANJE SRBIJE: Gradu Kruševcu odato priznanje
Foto: Gradska uprava Kruševca

Gradska uprava Kruševca dobila značajnio priznanje

ZAHVALNICA NACIONALNE SLUŽBE ZA ZAPOŠLJAVANJE SRBIJE: Gradu Kruševcu odato priznanje

Srbija -

Povodom 14. decembra, Dana Nacionalne službe za zapošljavanje Srbije, grad Kruševac je dobio Zahvalnicu za izuzetan doprinos zapošljavanju u 2020. godini na nivou lokalnih samouprava. U ime direktora ove službe, Zahvalnicu je uručio Predrag Marković, direktor kruševačke filijale.

Kruševac
foto: Gradska uprava Kruševca

Zahvaljujući se na priznanju, gradonačelnica Kruševca Jasmina Palurović istakla je da će Kruševac i narednom periodu podržavati sve planove za zapošljavanje ove službe, aktivno učestvujući i sa finansijskim udelom u određenim programima. Inače, stara srpska prestonica već treći put dobija ovakvo priznanje u prethodnih 10 godina, što dokazuje posvećenost lokalne samouprave na rešavanje problema nezaposlenosti.

1 / 4 Foto: Gradska uprava Kruševca

Direktor Filijale Kruševac zahvalio se na dobroj saradnji sa lokalnom samoupravom I službama u Gradskoj upravi koje rade na ostvarivanju planova i programa zapošljavanja. Prijemu su prisustvovali i zamenik gradonačelnika Aleksandar Jovanović i Ana Bacić, načelnik Odeljenja za zapošljavanje u kruševačkoj filijali NSZ.

Kurir.rs/ Ž. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track